EN   HR  

Home


WEB I GRAFIČKI DIZAJN + 3D VIZUALIZACIJE + MARKETING

Tim tvrtke Studio Beluga svakom projektu pristupa s jednom važnom značajkom – klijent je uvijek u centru pozornosti, a njegove želje i zahtjevi su glavno polazište za razvoj svakog projekta. Mi smo tu da Vas savjetujemo i usmjerimo k uspjehu s profesionalne strane, istovremeno nastojeći poštovati ideje s kojima ste ušli u naš ured i zatražili našu pomoć. Od nas nećete čuti „To je neizvedivo!“ već „Pokušat ćemo!“. Pa ako i ne uspije iz prvog pokušaja, obećajemo da ćemo u suradnji s Vama iznaći najbolje moguće rješenje.

U svom radu često smo se susretali s onim što su našli klijenti nazivali „nerješiv problem“. Imali su neke ideje kojima nisu mogli dati konkretan oblik, ili nisu uopće znali kakvu web stranicu ili reklamu žele. Znali su samo da žele da ona bude najbolja. A tu stupa na snagu kreativnost i profesionalizam našeg tima. Bilo da trebate web stranicu koja će plijeniti pozornost, re-dizajn postojeće stranice, izradu logotipa, usluge grafičkog dizajna ili pak marketinške usluge, Studio Beluga je tu da Vas savjetuje i ponudi svoje usluge.

Kvalitetna web stranica je u današnjem informacijskom dobu novih tehnologija postala okosnica predstavljanja svake tvrtke, i vrlo često prvi kontakt s njom. Potencijalni klijenti na njoj traže informacije o Vama, baš kao što Vi sada vjerojatno tražite te informacije o nama. Web stranica je uvijek i dobra reklama, ali to nije sve što Studio Beluga može ponuditi svojim klijentima.