parallax background

guidoo guide!

Digitalni interaktivni touchscreen turistički vodić

2012. godine implementiran na područje RH, sve od Zagreba, Istre pa do Dubrovnika (ili obrnuto :-)). Pozicioniranje se vrši na visokofrekventnim mjestima kao što su: aerodromi, brodske luke, muzeji, hoteli, marine za jahte i brodice, shoping centri i sl.

U današnjoj eri digitalizacije i stalne potrage za brzim i učinkovitim informacijama,vrlo je važno da korisnik može vidjeti cijeli svijet na dohvat ruke. Predstavljamo vam GUIDOO - sustav info vodiča! To je novo i inovativno kretanje u pružanju turističkih i sličnih proizvoda, informacija i prva takve vrste u Hrvatskoj.

GUIDOO je samostojeći informativni interaktivni totem s dodirnim zaslonom, koji se uglavnom pozicionira na lokacijama s velikom fluktuacijom ljudi. GUIDOO omogućuje kupcima izravan pristup svim informacijama i nudi na najučinkovitiji način. GUIDOO - informativni vodič sa svojom tehničkom pristupačnost omogućuje korisnicima jednostavan i funkcionalan pristup informacijama. Ovaj će sustav zasigurno pridonijeti razvoju Vašeg poslovanja, informiranju vaših potencijalnih klijenata, gostiju ... nudeci mu informacije putem Interneta, mobilnih aplikacija ...Izdvojena područja djelovanja našeg Studija3D vizualizacije i animacije

Razumjevanje upravljanja vremenom i koliko isto znači u današnjem vremenu davno smo shvatili. Razvijen u više različitih pravaca s značajnim referencama i zadovoljnim klijentima oslobođeni pritiska veselimo se novim projektima. 3D vizualizacije objekata, predmeta i sl. naša su svakodnevnica - od kompleksnih do jednostavnih projekata.

Velik broj odrađenih projekata daje nam za pravo da se upuštamo i u najveće izazove. Dodatna dimenzija postignuta je i novom uslugom 3D printanja sve kako bi dobili cjelovit doživljaj.

Imat pitanje?