parallax background

Ideja se započela negdje na bijelom papiru i ...

Proces oblikovanja s početkom od bijelog papira do krajnjeg rješenja za nas je izazov s krajnjim ciljem - zadovoljni klijet

Tvrtka Studio BELUGA specijalizirana za izradu kreativnih i kvalitetnih rješenja vizualnih komunikacija promišljeno i s namjerom kreće od toga da pristupa projektima jedinstveno, koji imaju svoju estetsku, materijalnu i funkcionalnu jedinstvenost. Tvrtku čini grupa ljudi koje je imala prvenstveno entuzijazma i iskustva u raznim područjima vizualih komunikacija i marketinga. Kod izrade pojedinih projekata moramo naglasiti da ništa nije fiksirano u standardu - sve je standardno, sve je opcionalno - prilagođavamo projektni zadatak klijentu. Što se tiče naših projekata, prepuni smo ideja, nismo ih sve još uspjeli realizirati, imamo obilje želja i ideja što bi sve htjeli u budućnosti načiniti i na tim planovima svakodnevno radimo. Konstantno preispitujemo i mijenjmo neke odluke, u svakom slučaju sve ono što nije bilo napravljeno kako smo zamisli, ispravljamo bilo kada, kako bi sve bilo uredu.

Izrada letaka, posjetnica, pozivnica, personalizirani pokloni, tisak na razne materijale, zidne naljepnice, oslikavanje auta, tisak velikih plakata, bannera.Izdvojena područja djelovanja našeg Studija3D vizualizacije i animacije

Razumjevanje upravljanja vremenom i koliko isto znači u današnjem vremenu davno smo shvatili. Razvijen u više različitih pravaca s značajnim referencama i zadovoljnim klijentima oslobođeni pritiska veselimo se novim projektima. 3D vizualizacije objekata, predmeta i sl. naša su svakodnevnica - od kompleksnih do jednostavnih projekata.

Velik broj odrađenih projekata daje nam za pravo da se upuštamo i u najveće izazove. Dodatna dimenzija postignuta je i novom uslugom 3D printanja sve kako bi dobili cjelovit doživljaj.

Imat pitanje?